مربای به

 


مواد لازم :

به ................اکیلو

شکر............... 750گرم

ابلیمو ..............1قاشق غ

هسته به ...........اقاشق غ

طرز تهیه :

به رو به قطعات دلخواه خورد میکنیم وتوی ظرفی که حتما مسی باشه میریزیم وروش اب میریزیم تا جایی که روی به رو بپوشونه وحرارت رو روشن میکنیم ودر ظرف رو میزاریم تا به بپزه و رنگش عوض شه و نیزشربتش هم قوام بیاد بعد از 10دقیقه جوشیدن مربا در صورت دلخواه هسته به رو اضافه میکنین هم به خاطر لعاب دار بودنش هم اینکه خواص خیلی خوبی داره

بعد از قوام امدن مربا ابلیمو رو اضافه میکنیدو بعد از چند دقیقه مربا رو از روی حرارت برمیدارید

*در تمام زمان پخت در مربا باید بسته باشد تا تغییر رنگ پیدا کند

*ترجیحا از ظرف مسی استفاده کنید در غیر اینصورت در قابلمه رو دم کنی بزارید تا تغییر رنگ بده

 

نوش جان

 

 

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مربا ، ،

تاريخ : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | 10:39 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.